Jokioisten Yritystalo

Yritystalo sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pellilän yritysalueella, osoitteessa Pellilänkolmiontie 2.

Kiinteistö Oy Jokioisten Yritystalo on vuonna 2011 valmistunut osaomisteinen yritystoimintaan keskittynyt kokonaisuus. Kiinteistöllä on kaksi rakennusta: Yritystalo n. 1000 m2  ja varastorakennus 360 m2. Rakennus on jaettu monikäyttöisiksi 100 mtiloiksi, jotka on ositettu osakkeiksi. Kukin osuus käsittää korkean hallitilan omalla nosto-ovella sekä toiseen päähän yläosaan rakennetut toimistotilat.

Yritystalossa toimivat seuraavat yritykset: Forssan Osarakennus Oy, FM-Haus Oy, Jokioisten Leipä Oy, Leipurin Tuoteapu Oy, Pita Finland Oy sekä Raksantti Oy.

Kiinteistöstä on juuri vapautunut alla olevan kuvan mukainen 200 m2 teollisuustila. Kokonaisuuteen kuuluu myös 60 m2 toimistoparvi sekä 60 m2 kylmä varasto piha-alueella. Teollisuustilaan on kaksi korkeaa nosto-ovea. Jokioisten kunta vuokraa tai haluttaessa on myös valmis myymään kyseisen kokonaisuuden. Vuokralainen maksaa sähkön, lämmitys kahdella ilmalämpöpumpulla (riittävät). Kiinteistöön tulee valokuitukaapeli. Vuokralainen tekee kuituyhteydestä sopimuksen Lounean kanssa. TÄMÄ TILA ON JO VUOKRATTU!

Myös yhden muun, tällä hetkellä täynnä olevan 100 m2 tilan osalta ollaan valmiita neuvottelemaan.


 
 

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Jokioisten Yritystalo

Toimitusjohtaja 
Mika T. Rantala
050 5925 858
mika.rantala(at)jokioinen.fi

Yritysasiamies
Jarmo Kujanpää
03 4182 7206
040 588 0007
jarmo.kujanpaa(at)jokioinen.fi