Nuorisotila

 

 

Jokioisten nuorisotila Nuokkari sijaitsee aivan Jokioisten keskustassa, Keskuskadun varrella. Vanhasta pubirakennuksesta helmikuussa 2003 uudistettu 200 neliömetrin suuruinen tila on jo useamman vuoden ollut nuorten suuressa suosiossa. Kävijämäärät vaihtelevat viikolla 20 – 40 nuoren välillä ja vilkkaimpien viikonloppujen aikana kävijämäärät voivat helposti kasvaa kaksinkertaisiksi. Nuorisotilatoiminnan pääkohderyhmää ovat yläkouluikäiset nuoret sekä toisen asteen opiskelijat.

Nuokkarilla voi pelailla biljardia ja pingistä, surffailla netissä, lueskella lehtiä, katsella tv:tä, pelata konsoli-ja lautapelejä (Xbox & Playstation 4) tai vaan istuskella ja viettää aikaa kavereiden kanssa! Tiloilla on myös kotiteatteri- ja karaokelaitteet. Kahviosta on mahdollisuus ostaa pikkurahalla virvokkeita sekä suolaista ja makeaa naposteltavaa.

Nuokkarin valvonnasta vastaavat kunnan nuorisotyöntekijät. Viikonloppujen valvontaan ja katupäivystystoimintaan saadaan apua jokioislaisilta urheiluseuroilta ja nuorisoyhdistyksiltä.

Päihteettömyys on Nuokkarin ykkösjuttu! Tiloille ei saa tulla päihtyneenä eikä sinne saa tuoda päihdyttäviä aineita. Jos nuori tavataan tiloilla päihtyneenä, johtaa tämä automaattisesti porttikieltoon ja asiasta tiedotetaan heti myös nuoren huoltajille ja tarpeen mukaan muille tahoille. 

Energiajuomien nauttiminen nuorisotilalla on kiellettyä.  


 

Lisätiedot

Nuorisotyöntekijä
Robert Etelämäki
050-5925 867
robert.etelamaki(at)jokioinen.fi

 

Aukioloajat:

Ti klo 15-17.30 / Tyttöjen tiistait (7.-9.-luokkalaiset)
Ke klo 15-17 / 7.-luokkalaiset
     klo 17-20 / 7.-9.-luokkalaiset
Pe klo 13-15.30 / Alakoulunuokkari (4-6 -luokkalaiset)
     klo 18-23 / 13-18 -vuotiaat
La klo 18-22 / 13-18 -vuotiaat