Vuokra-asunnot

Jokioisten kunnassa aravavuokra-asuntojen hallinta ja hoito on keskitetty Kiinteistö Oy Jokioisten Vuokra-asunnot -nimiselle yhtiölle. Yhtiöllä on hallinnassaan 161 pienkerrostaloasuntoa ja 65 rivitaloasuntoa. Kerrostaloasunnot sijaitsevat keskustan tuntumassa ja rivitaloasunnot pääosin Puistometsän omakotialueen läheisyydessä.

Kerrostaloasuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neljään huoneeseen ja keittiöön. Jokaisessa asunnossa on parveke. Saunallisten rivitaloasuntojen koot vaihtelevat yksiöstä neljän huoneen ja keittiön asuntoihin.

Vuokrien neliöhinnat vaihtelevat talon valmistumisvuoden perusteella 8,84 - 10,25 euroa/neliö. Vuokra sisältää lämmityksen sekä kerrostaloissa myös saunavuoron muutamaa poikeusta lukuunottamatta. (Uunontie 3:ssa vesimittarit sekä Rinnetiellä lattialämmityksen sähkönkulutus). Vesimaksu 9,00 €/hlö/kk. Lisäksi on mahdollista vuokrata autopaikka, jossa on lämmitystolppa hintaan 45,00 euroa/vuosi.

Yhtiöllä on palveluksessaan isännöitsijä, kiinteistösihteeri, huoltomies ja siistijä. Lisäksi Jokioisten kunnalta ostetaan huoltomiespäivystyspalveluita.

Asuntohakemuksen saa myös Jokioisten kunnanvirastosta. Mikäli asuntohakemuksen jättöhetkellä ei ole vapaita asuntoja, pysyy hakemus voimassa neljä kuukautta. Asunnon irtisanomiseen on myös oma lomakkeensa


Image

 

Lisätiedot

Kiinteistösihteeri
Leena Lilja
03 4182 7203
050 468 7841
leena.lilja(at)jokioinen.fi

Isännöitsijä
Markku Hakamäki
03 4182 7218
050 381 9540
markku.hakamaki(at)jokioinen.fi

 

Sähköposteja vastaanotetaan myös

vuokra-asunnot(at)jokioinen.fi